THE SHOW GOES ON-LINE

Life is 10 percent what happens to me and 90 percent of how I react to it, aldus Charles R. Swindoll. En zo is dat ook voor de Innovathon. We gaan door met de innovathon. Weliswaar niet In Real Life, maar online. En we gaan er een fantastisch event van maken!

Het was ons een weekend wel. Niet alleen in spanning voor de komst van Sinterklaas, maar ook in spanning voor de nieuwe corona-maatregelen vanuit de overheid. Snel schakelen zit in ons bloed, dus binnen no time hebben we de switch gemaakt naar het online scenario. Goed voorbereid als we zijn, lag dit scenario al op de plank! En wat voor een scenario! Wij zijn er zelf super enthousiast over! Want ook online gaan we er met zijn alleen een succes van maken.

Het openingsprogramma én het slotprogramma is te volgen via een livestream. Daartussen vindt voor de deelnemers alles plaats via MS Teams. Iedereen die niet deelneemt aan de Innovathon maar wel nieuwsgierig is kan dus ook meekijken via onze livestream. Wil je bij de start én het einde van de Innovathon meekijken stuur dan een e-mail naar innovathon@alliander.com en dan ontvang je de directe link van ons.

36 teams, 170 deelnemers doen mee!

Met 36 teams is de Innovathon nu al een groot succes! En hoe gaaf is het dat  ook nog eens 40 JEDI (inhoudelijke kennis experts van binnen én buiten Alliander) de teams ondersteunen én ook het leiderschapsteam van Alliander aanwezig is tijdens het nachtprogramma. Mooi om te zien dat iedereen zo betrokken is om zo met elkaar deze Innovathon tot een succes te maken!

Omdat de wereld niet wacht gaan we gewoon door. Ook online maken we er SAMEN een groot succes van! May the force be with you!

Inno-groet,

Team Innovathon