• 4 teamleden
07 - Extreme collaboration

  • Marcel van den Bosch
  • De uitdaging is enorm en de hoeveelheid werk die we moeten verzetten is groot. Los van welke technieken we gaan gebruiken om onze maatschappelijke taak  in de energietransitie te vervullen, samenwerking met onze partners en de overheid is essentieel hierin. Willen we echt versnellen, dan is het van groot belang dat alle interacties - binnen Alliander en daarbuiten - efficiënt verlopen en tot een naadloze samenwerking resulteren. De uitdaging die dit team wil aanpakken is om:
    1. Op een end-to-end wijze te kijken naar onze taak en wie waar zijn rol moet spelen
    2. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we ons werk goed doen, maar geen onnodig tijd verliezen in data uitwisseling, afstemming & procedures?
    3. Welke rol kunnen nieuwe technologieën, zoals data platformen, artificial intelligence, RPA , IoT en block-chain over de gehele keten spelen?
    Uiteindelijk denken wij dat het obsessief inzetten van data uitwisseling tussen onze partners en intelligent automation (AI/ML en RPA) kan leiden tot een extreme versnelling in het gehele traject van vraag herkenning, planning tot realisatie en tevreden klanten. Efficiency en snelheid zijn ons doel!  
Motivatie

Beschrijf je motivatie. Waarom spreekt de teamuitdaging jou aan? Hoe kan jij bijdragen aan de oplossing?

Afwijzen

Vermeld je reden tot afwijzing

Please sign up or sign in to see group activity.