Midnight Meet & Greet met leiderschapsteam Alliander

Naar aanleiding van de nieuwe coronamaatregelen zoals afgelopen vrijdag aangekondigd wordt de Innovathon online. Iedereen had gehoopt op een fysieke bijeenkomst. De Innovathon verzetten is geen optie, want we hebben nú een grote uitdaging, en daar zoeken we nú oplossingen voor.

Zoals de Innovathon organisatie al zei: The show must go on-line! We gaan er samen met alle deelnemende teams, JEDI en de juryleden een groot succes van maken. En hier willen wij als Leiderschapsteam van Alliander graag ons steentje aan bijdragen door feestelijk de nacht in te gaan.

We zijn dan ontzettend benieuwd waar iedereen staat met de uitwerking van de oplossing en gaan hierover graag met jullie in gesprek. Vragen stellen om je idee verder te brengen, mag uiteraard ook.

Wil jij een meet & greet met het Leiderschap Team van Alliander (bestaande uit RvB leden, directeuren en managers) Stuur dan een mail naar innovathon@alliander.com. Het organisatieteam neemt dan contact met jou op.

Ik verheug me nu al op de uitkomsten en natuurlijk de Inno – Afterparty op donderdag 12 mei in Duiven waar we elkaar wel fysiek gaan ontmoeten!

Tot in de nacht van 18 op 19 november!

Mede namens het Leiderschap Team Alliander,
Richard de Vries