Zet kracht bij door gemixte teams!

Marijke van Elk-Jansen, (Ideation Consultant Strategie & Innovatie) van het Innovathon organisatieteam, ging in gesprek met Arjan Zoer ✔ , Manager Nieuwe Marktdiensten. Over hoe zijn team een bijdrage levert aan de energietransitie, hoe de Innovathon hierop aansluit en waarom het zó belangrijk is dat we als Alliander samenwerken met externe partijen!

Gemixte teams

Het ultieme doel van de Innovathon is om de huidige problematiek en uitdagingen integraal op te pakken. Dat betekent dat we graag zien dat de Innovathon teams zowel Alliander medewerkers bevatten als externe partijen en individuen in de breedste zin van het woord. Mocht je nou nog verlegen zitten om teamleden, gebruik dan het forum op de website. Wees specifiek in welke skills, mindset, of inhoudelijke expertise je nodig hebt.

Het Innovathon kan ook een handje helpen en dat doe je door een mail te sturen naar innovathon@alliander.com. Sowieso vind je Marijke en Arjan beide terug op de Innovathon. Wil je samenwerken met iemand uit het team van Arjan? Let us know!