Het Juryrapport & we pakken door!

Wat een spektakel was de Innovathon! Samen met 32 teams, 24 – uur knallen, wat een feest. Er zijn prachtige ideeën voortgekomen uit de Innovathon waarmee we aan de slag gaan. We hebben het weekend kunnen nagenieten en mooie reacties mogen ontvangen. En nu is het tijd om door te pakken! We hebben een beweging in gang gezet die we aankomende tijd warm gaan houden.

Het resultaat van de Innovathon is vormgegeven in een mooi juryrapport, zie hieronder.

We pakken door op deze manier:

  • Elk deelnemend team krijgt binnen twee weken een terugkoppeling van de jurering over hoe jullie gescoord hebben aan de hand van de beoordelingscriteria. 
  • De top drie wordt meegenomen in de Alliander – kwartaalplanning 2022. Aankomende twee maanden gaan we de haalbaarheid en inzet van deze oplossingen onderzoeken en hopelijk zo snel mogelijk implementeren.
  • Alle overige ideeën worden goed bekeken door de Innovatie Hub van Alliander. We zijn ervan overtuigd dat nog meer prachtige ideeën zijn om op te pakken! We houden jullie hiervan op de hoogte en betrekken jullie in het proces!
  • Uitkering van de geldprijzen: voor de top drie winnende teams nemen wij vanuit de organisatie contact met jullie op over de uitkering van deze prijzen.
  • Extra prijs vanuit RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland). Het aanbod voor een selectie van de Innovathon-teams: een oriënterend gesprek met de RVO-adviseur over zowel de inhoud van het idee als de mogelijkheden voor financiële ondersteuning door de overheid of private partijen voor de verdere ontwikkeling. Het team van Frank Witte (manager Innovatie RVO) neemt contact op met één van de teams voor het inplannen van een oriënterend gesprek.
  • Save the date! Op donderdag 12 mei 2022 organiseren speciaal voor alle deelnemers de Inno – afterparty! Dit wordt (hopelijk) een fysiek feest 🙂
  • Aankomende periode gaan we de Innovathon evalueren. Ja, het was een succes en een groot feest met heel veel blije gezichten en mooie reacties. Als organisatieteam zijn wij ervan overtuigd dat er voldoende learnings zijn. Mocht je je ervaringen willen delen en/of verbeterpunten hebben dan zie wij die graag per e-mail tegemoet.

Namens het organisatieteam willen wij jullie ontzettend bedanken voor jullie enthousiaste deelname en good vibes!!

Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen? Stuur dan een e-mail naar Innovathon@alliander.com