Breaking News: de Innovathon vindt plaats op locatie Duiven!

We hebben goed nieuws! De 24-uurs Innovathon wordt een fysiek evenement. Met de nieuwe richtlijnen voor evenementen zoals de overheid deze heeft opgesteld, is dit weer mogelijk. We hebben gekozen voor onze prachtige locatie Duiven.

Kennedy zei: ”We choose to go to the moon, not because it is easy but because it is hard”.  

Onze eigen uitdaging is de energietransitie. We gaan die uitdaging samen aan met de buitenwereld, niet omdat het makkelijk is, maar juist omdat het moeilijk en complex is. We moeten radicaal versnellen om onze klanten slimmer & sneller te kunnen voorzien in de energiebehoefte. Check het filmpje – op onze uitleg pagina – met onze Innovatie Directeur Robbert-Jan Stegeman waarom we ook juist vanuit Innovatie dit zo graag willen! 

Denk jij ook in mogelijkheden?

En laat jij je niet uit het veld slaan door een beetje complexiteit? Vind je het leuk om samen met een mix aan individuen en partijen te sleutelen aan de energietransitie en vind jij een manier hoe we ons grootste vraagstuk kunnen oplossen? Doe dan mee aan de 24-uurs Innovathon in Duiven! Zoek de samenwerking op. Wacht dus niet langer en meld je aan. Jij maakt het verschil. Let’s go the the moon en die start gezamenlijk in Duiven :)!

Heb jij nog vragen over de Innovathon? Neem dan contact op met het Innovathon team via innovathon@alliander.com